Uređenje kablova

Kičma za kancelarijske kablove

Kičme za kablove ovalnog oblika

ABL kičme za kablove ovalnog oblika sprečavaju oštećenje na kablovima i njihovo zapetljavanje. Sa njima svaka kancelarija ostaje uredna i organizovana. U ponudi su kičme u crnoj, beloj ili sivoj boji.

Kičme za kablove za elektropodesive stolove

Ove kičme za kablove namenjene su sakrivanju i organizovanju kablova kod elektropodesivih stolova. U ponudi su kičme u crnoj, beloj ili metalik sivoj boji.

Kičma za skrivanje kablova
Uređenje kablova - Napojni kablovi

Napojni kablovi

Glavni napojni kabl sastavljen je od 3-PIN konektora i šuko utičnice. Dostupni su u dužinama od 0.5m do 10m. Ovo rešenje omogućava da svaki klijent bira dužinu kablava u skladu sa njegovom potrebom. U ponudi su kablovi u crnoj ili beloj boji.

Konektivni kablovi

Konektivni kabl je sastavljen od 3-PIN muškog konektora i 3-PIN ženskog konektora. Uloga konektivnih kablova je da produže napojni kabl ili spoje dva uređaja u nizu. U ponudi su kablovi u crnoj ili beloj boji.

Uređenje kablova - Konektivni kablovi
Žičane korpe za kancelarijske kablove

Žičane korpe

ABL žičana korpa daje elegantan finiš svakom kancelarijskom stolu ali se i lako ugrađuje pomoću stega za fiksiranje, omogućavajući krajnjem korisniku da doda, ukloni ili zameni kablove po potrebi. Žičana korpa je dostupna u dužinama koje odgovaraju Vašim potrebama (0,5m do 3m).

Kontaktirajte nas za više informacija ili zatražite ponudu

Port el utičnica - Transparentna